Τρεις μέρες γεμάτες μουσική για την 21η Ιουνίου

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Συναυλίες αφιερωμένες στην Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής διοργανώθηκαν στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού

Ένα τριήμερο γεμάτο μουσική διοργάνωσε ο ΟΚΑΠΑ σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο και τον μουσικό σύλλογο «Ευτέρπη».

Τις μουσικές εκδηλώσεις άνοιξε η «Ευτέρπη»  με τον γνωστό μαέστρο,  Τάσο Ξηράκη  την Τετάρτη 21η Ιουνίου στο Λύκειο Φιλοθέης. Παρακολουθήσαμε  μια καταπληκτική συναυλία στην οποία συμμετείχαν μαθητές του Δημοτικού Ωδείου, σχολεία του Δήμου, η Χορωδία Επιστημόνων με μαέστρο τον Θωμά Λουζιώτη  και βέβαια η μικτή χορωδία της «Ευτέρπης». Υπέροχη μουσική, εξαιρετικές εκτελέσεις, μοναδικές φωνές, ταξίδεψαν τον κόσμο που συμμετείχε στην κατάμεστη αίθουσα του Λυκείου, με τη συναυλία να κλείνει και με τρεις  χορωδίες επί σκηνής και τον τρίφωνο κανόνα Viva, viva la musica.

Την ίδια ημέρα ξεκίνησε το πρόγραμμα «Μουσική στα Πάρκα και τις Πλατείες μας» σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο.  Τα τμήματα του Ωδείου έπαιξαν μουσική και τραγούδησαν στον Φάρο Nέου Ψυχικού και στην συνέχεια έδωσαν συναυλία στον κήπο του Ωδείου.  Την Πέμπτη 22 Ιουνίου μεταφέρθηκαν στο Οικολογικό Πάρκο σε μία μίνι συναυλία ενώ την Παρασκευή 23 Ιουνίου  παρουσίασαν το πρόγραμμά τους στον κήπο του Δημοτικού Ωδείου.  Το μουσικό αυτό ταξίδι θα κλείσει την Κυριακή 2 Ιουλίου με ένα Open Air Concert  στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού στις 20:30 με την ανοικτή συναυλία του μοντέρνου τμήματος στο οποίο φέτος θα συμμετέχουν και οι καθηγητές του δημοτικού μας ωδείου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το top-nea.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

 

Αν θέλετε ακολουθήστε μας, κοινοποιήστε ή κάνετε like:

Σχετικές δημοσιεύσεις